Thursday, 22 May 2014

JADI AHLI SHAKLEE?????...OH NO!!!!

OH YESSSS!!!

salam & selamat petang...menghampiri hujung minggu...menghampiri cuti pertengahan tahun sesi persekolahan 2014.

nak cerita tentang faedah menjadi ahli Shaklee...

kenapa jadi ahli Shaklee?
*kata dia...
beli kat kawan pun boleh dapat harga ahli...buat apa nak bazir duit bayar yuran keahlian lagi?
*kata dia...
saya bukan nak berniaga...nak guna sendiri saja
*kata dia...
saya baru nak cuba makan...tak perlulah jadi ahli.kot tak sesuai ke nanti,rugi ja duit ahli tu.

hakikatnya...
1.bukan ahli tak boleh beli dengan harga ahli...itu undang-undang dari Shaklee.maka yang jual dengan harga ahli kepada bukan ahli itu telah melakukan kesalahan dan tidak amanah kepada syarikat yang diwakilinya...yang membeli pula telah bersubahat...
berniaga atau bekerja apa sekalipun kita perlu amanah tak kiralah siapa majikan kita.maka kalau nak harga ahli,bayar yuran keahlian dan jadilah ahli untuk sepanjang hayat..tak ada nak kena renew pun.

2.tak semestinya kita jual...makan sendiri pun digalakkan jadi ahli.suplemen atau produk Shaklee ni biasanya kita guna berterusan maka tak ada ruginya menjadi ahli.harga ahli lebih murah dan bila jadi ahli kita berpeluang mendapat bonus andai belian terkumpul melebihi 150 point (uv) setiap bulan.

3.bila dah cuba pasti jatuh hati dengan produk Shaklee ni...yang sekerat jalan tu kebanyakannya yang tiada komitmen untuk menelan suplemen.bila makan sehari dua memang tak ada kesan yang dirasai.produk yang berkualiti dan dijamin keberkesanannya...tak perlu was-was.tak ada kesan sampingan pun.

keistimewaan ahli Shaklee

1.belian pada harga ahli yang lebih rendah dan peluang mengumpul point.jumlah point bulanan akan melayakkan ahli menerima bonus dari Shaklee.

2.boleh menjual kepada orang lain untuk dapatkan untung runcit

3.peluang naik pangkat dan kenaikan peratusan bonus

4.boleh menaja orang lain dan meningkatkan jumlah point jualan secara berkumpulan

5.berpeluang menerima bonus kepimpinan dari syarikat

6.berpeluang menerima bonus kereta

7.layak menyertai program-program tajaan syarikat untuk pengedar serta program tajaan antarabangsa

8.berpeluang menerima insentif seperti insentif pelancongan dan insentif coordinator serta pelbagai insentif lain dari pihak Shaklee.

9.sentiasa berpeluang untuk meningkatkan ilmu tentang kesihatan & perniagaan melalui pelbagai latihan oleh pihak upline (kebanyakannya hanya online dari rumah)

10.berpeluang berada dalam kumpulan rahsia (secret group) yang dinamik dan sentiasa positif dalam menjalani kehidupan.

bukan semua bernasib baik untuk berada dalam kumpulan Shaklee yang cemerlang dan prihatin kepada anak-anak buahnya.
tersalah pilih ketua,anda kecewa.
sertai kumpulan kami dari team Jutawan Shaklee yang jelas dan terbukti gemilang dalam membimbing ahli-ahlinya dari segi kesihatan,kewangan dan amalan rohani...

dengan modal rm65 dan tambahan rm10 untuk kos penghantaran kit perniagaan,anda pasti gembira bersama kumpulan kami di Shaklee.
tingkatkan tahap kesihatan...tingkatkan tahap kewangan...
jom sertai kami...

hubungi saya untuk menjadi ahli.




IEDA ABDULLAH SMS/WA : 010-7796751 
FB (PM) iedaabdullah

2 comments:

eyriqazz said...

Tahniah..Semoga makin murah rezeki...

ieda abdullah said...

eyriqazz...
thank you very much...sama2 doakan...