Saturday, 18 October 2014

FOOT PATH

salam sejahtera...

weekend saya hari ini.hari untuk bermalas-malasan????
tak ada maknanya nak bermalasan.zaman sorang-sorang bolehlah.dah ada keluarga ni banyak benda nak dibuat.tapi biasanya kalau tak ke mana-mana (atas urusan keluarga) saya lebih suka menghadap poko-pokok keliling rumah.
satu cara untuk menghilangkan penat minda (@ stress) dan cara terbaik membakar kalori serta mendapatkan vitamin D untuk keperluan badan.

 hari ni menyudahkan foot path yang tak setara mana tu.dah berminggu tersadai.alhamdulillah siap juga pagi tadi.tapi foot path tu jalah yg siap.tepi-tepinya belum lagi...panas membahang rasa tak daya nak teruskan.ingatkan petang nak sambung.apakan daya...kita merancang namun Allah yang menentukan...hujan meleret sejak pukul 3.30 petang sampailah sekarang.macam nak membawa ke pagi esok nampak gayanya.

maka...sambung kerja Sabtu depan pula....kalau sempat sebab Sabtu depan ada kenduri anak saudara suami & kenduri di rumah kawan sekolah.
kenduri di rumah kawan tu sekali harung dengan gathering geng utara.

gambar foot path???
nantilah...tunggu siap sepenuhnya yang di tepi-tepi tu...bukan cantik manapun tapi kepuasan tengok hasil tangan sendiri tu yang dicari.

No comments: