Friday, 31 October 2014

SUPLEMEN SHAKLEE UNTUK KULIT BERMASALAH

salam sejahtera...

amalan pemakanan yang sihat dan seimbang serta pengambilan air yang mencukupi setiap hari penting untuk mendapatkan kulit yang sihat dan bersih dari jeragat dan parut jerawat.

suplemen Shaklee yang berikut boleh membantu mengembalikan seri wajah anda:

1. Vita C Plus
vitamin larut air yang penting untuk pembentukan sel yang sihat serta memulihkan kerosakan sel tubuh badan.
penting dalam pembentukan kolagen untuk struktur kulit yng sihat dan menarik.

2. Vita E Complex
vitamin larut lemak yang bertindak meneutralkan radikal bebas dan memelihara kesihatan sel.


3. Vivix
tonik ajaib dari Shaklee yang memulihkan sel dari peringkat DNA.menjadikan sel baru berkembang dengan sihat lantas mengembalikan seri kulit wajah.

4. ESP
sumber amino asid dari kacang soya asli yang menjadikan kulit bersih dan anjal.

dalam mengejar aktiviti harian yang sentiasa sibuk dan juga terdedah kepada pencemaran alam sekitar,kulit kita terutamanya kawasan muka  sangat mudah rosak.
memastikan pengambilan makanan seimbang ada kalanya menjadi sukar.maka lebih mudah bagi kita untuk mengambil makanan tambahan untuk memastikan badan sentiasa dalam keadaan sihat dan cergas.
terdapat banyak makanan tambahan di pasaran jadi pilihlah dengan bijak.
gunakan suplemen yang terjamin selamat dan mendapat kelulusan pihak berwajib.Suplemen Shaklee dihasilkan dengan penglibatan ramai saintis hebat dan sentiasa diuji keberkesanan dan keselamatannya.diperbuat daripada bahan alami yang asli tanpa menggunakan bahan pengawet dan pewarna.
terjamin berkesan dan selamat.maka, pilihlah suplemen Shaklee bukan sahaja untuk diri sendiri tetapi juga untuk seisi keluarga.

hubungi saya untuk konsultasi terbaik dan belian bijak.

daftar sebagai ahli untuk mendapatkan keistimewaan harga belian dan peluang menjana pendapatan lumayan hanya dari rumah anda.These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

 UNTUK PESANAN/MAKLUMAT LANJUT HUBUNGI SAYA: 
IEDA ABDULLAH SMS/WA : 010-7796751 
FB (PM) iedaabdullah

No comments: