Saturday, 22 November 2014

PERCUTIAN TERGANGGU DEK SAKIT PERUT

salam sejahtera.

selamat berhujung minggu.
masing-masing mula merangka perjalanan percutian nampaknya.sekali sekala bawa ahli keluarga bercuti memang seronok.bercuti dalam erti kata sebenarnya iaitu melupakan buat seketika tanggungjawab kerja harian kita.
bercuti dan berehat dari kerja adalah umpama proses megecas semula tenaga dan mood kepada tubuh dan minda kita agar lebih cemerlang dalam pekerjaan.

dalam masa bercuti pastinya kita menitik beratkan tentang kesihatan.paling perlu dielakkan adalah serangan cirit birit.ia boleh berpunca daripada keracunan makanan atau minuman yang tercemar.anak-anak lebih mudah terkena jangkitan terutamanya yang masih kecil.

Get Clean Water Shaklee memberikan pilihan kepada kita untuk memiliki air yang bersih dan selamat sepanjang masa.


Set Get Clean Water Shaklee

Set Get Clean Water mengandungi komponen berikut;
1. Water Pitcher
2. Refillable filter housing
3. Filter

Sistem Get Clean Water mendapat sijil pengesahan dari Water Quality Association (WQA) yang mengesahkan ia dapat menapis keluar sehingga 99% plumbum dari air.


Perbezaan ketara penuras/filter Get Clean Water ialah ia menggunakan serbuk halus karbon yang dimampatkan membentuk blok berbanding penuras lain yang kebanyakannya menggunakan granule karbon.
penggunaan blok karbon memberikan nisbah permukaan penurasan yang lebih luas lalu menjadikan jumlah air yang boleh dituras adalah lebih banyak.satu blok filter karbon get clean water dapat menuras sehingga 80 gelen air.
blok karbon juga mempunyai pori-pori penuras yang jauh lebih halus dan ini menjadikan hasil turasan lebih berkualiti.

Get Clean Water Shaklee disahkan dapat menghilangkan bahan-bahan berikut;
1. plumbum
2. merkuri
3. cadmium
4. klorin
5. volatile organic compound seperti bahan pelarut,benzene dan racun serangga yang mencemari air.


keunikan Get Clean Water Shaklee adalah pada saiznya yang kecil.mudah dibawa ke mana sahaja.maka andai kita dalam percutian,boleh saja bawa set ini bersama dan tak perlu risau lagi tentang bekalan air minuman yang bersih dan selamat.tambahan pula dengan kapasiti penurasan yang tinggi menjadikan ia sebagai sumber air bersih yang juga murah dan menjimatkan.


Jadi....tak perlu tunggu lagi.boleh sahaja buat belian set Get Clean Water Shaklee ini sekarang.dengan harga runcit RM460 anda mendapat satu pitcher (jug), housing kit dan 3 filter...sangat menjimatkan.nak lebih berbaloi lagi?
boleh DAFTAR SEBAGAI AHLI dan dapatkan harga ahli yang lebih murah.selamat bercuti..
moga cuti anda lebih bermakna dengan adanya Set Get Clean Water Shaklee.
UNTUK PESANAN/MAKLUMAT LANJUT HUBUNGI SAYA: 
IEDA ABDULLAH SMS/WA : 010-7796751 
FB (PM) iedaabdullah  These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

No comments: