Sunday, 18 May 2014

KLIK-KLIK JANA INCOME

duduk-duduk kat rumah....ngadap internet....sembang-sembang kosong...
masa berlalu tanpa disedari...


apa kata isi masa melayan internet itu dengan sesuatu yang berfaedah dan boleh menjana pendapatan?

malu?
tak pandai?
tak ada modal?
tak tau nak jual apa?


lapangkan dada...tenangkan minda...

tak perlu keluar cari customer..
tak perlu pujuk-pujuk orang cari downline...
modal pun tak sampai RM100....
bayar sekali seumur hidup..
hanya perlu rajin..
(kerja apa pun mesti rajin kannn?)

ilmu diberi secara online...duduk rumah pun boleh belajar..

sambil ulik anak pun dapat ilmu..
tak perlu yuran mahal-mahal untuk dapatkan ilmu..
bayar bil internet saja..


halal ke?

mestilah...
kita jual barang bukan ambil duit orang.
barang baik...untuk kesihatan..
sambil bisnes kita beribadat dengan cara membantu orang lain..


dah tu...

tunggu apa lagi?
daftar sebagai ahli Shaklee sekarang...
mulakan pencarian ilmu..
mulakan pengisian tabung..
dan paling utama..
boleh mulakan khidmat bantuan kepada orang lain...
saham untuk akhirat.



***tak perlu maintain belian bulanan untuk maintain keahlian...sekali bayar, keahlian adalah seumur hidup


***kalau tak berminat untuk bisnes pun tak jadi masalah.daftar sebagai ahli Shaklee untuk menggunakan produk dengan belian pada harga ahli di samping berpeluang mengumpul bonus tunai.sebabnya...bila dah mula guna produk Shaklee anda pastinya akan jatuh cinta dan terus setia menggunakannya.

bagaimana nak jadi ahli Shaklee?

1. bayar RM65 untuk keahlian dan RM10 untuk postage Starter Kit (rm20 utk Sabah & Sarawak)

atau

2. beli barang dengan nilai 200 UV (lebih kurang rm650) dan dapatkan keahlian percuma.boleh sahaja berkongsi/kumpul barangan dengan ahli keluarga atau teman-teman rapat untuk dapatkan nilai belian 200 UV ini.
cara ke dua lebih menguntungkan kerana anda tidak perlu membayar yuran keahlian dan anda berhak untuk mendapat bonus tunai yang dibayar oleh Shaklee pada pertengahan bulan berikutnya.



ramai sangat pengedar Shaklee...tak tau nak register dengan siapa?
pilihlah kumpulan yang dinamik..yang mempunyai leader2 yang prihatin dan sentiasa membantu.
join kami di kumpulan jutawan yang sentiasa bergerak cergas.
upline-upline yang sentiasa membantu...anak sendiri atau anak sedara dilayan sama rata...
apabila menjadi ahli,anda layak untuk berada dalam secret group kami yang sentiasa bergerak cergas dan saling bantu membantu.

jadi...tak perlu ragu-ragu.anda tidak akan rugi apa-apa....malah berpeluang mengaut untung dunia untuk bekalan di akhirat.



hubungi cikter untuk menyertai kumpulan 
PALING HEBAT ini..

0107796751 (SMS/wasap/telegram)

PM di FB :
https://www.facebook.com/ieda.abdullah.501


8 comments:

fatihah salleh said...

Alhamdulillah. Untung jadi ahli shaklee

http://nutrisihatiku.blogspot.com/

irene kass said...

Macam2 keterujaan semenjak join members Shaklee ni.. x menyesal..
http://zarahealthylife.blogspot.com/2014/06/kenapa-saya-jadi-ahli-shaklee.html

nurul diana said...

Jom jadi ahli Shaklee secara percuma.. Nak tahu caranya jom ke blog saya..:-)

http://daisyrose88.blogspot.com/2014/07/cara-menjadi-ahli-shaklee.html

Syira Ishak said...

Jom join jadi ahli...

http://bysyiraishak.blogspot.com/2014/07/cara-jadi-ahli-shaklee.html

hadziq firhan said...

bermulanya di sini..: cara jadi ahli shaklee

asma el Kareem said...

klik-klik dapat duit

Live Life to the Fullest

zainah mohamad said...

banyak manfaat jadi ahli
Kenapa perlu jadi ahli Shaklee?

Nursimatun said...

Jom jadi ahli..

Cara Daftar Ahli Shaklee